Повече полицейски патрули ще бъдат разположени днес на  АМ Тракия,

...
Повече полицейски патрули ще бъдат разположени днес на  АМ Тракия,
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие на АМ Тракия, заради лошото време

Повече полицейски патрули ще бъдат ситуирани през днешния ден на  АМ " Тракия ", основните пътища Белово-Пазарджик-Пловдив, Пазарджик-Пещера, Пазарджик-Панагюрище, Варвара-Велинград. Причина за това е влошената пътна конюнктура поради дъжда. По тези основни пътища през днешния ден ще бъдат ситуирани спомагателни автоатрули, които да следят за проблеми в трафика и в случай че се постанова да спомагат на участниците в придвижването. По Автомагистрала " Тракия " ще се движат и необозначени полицейски коли.  Тяхната цел е да наблюдават за водачи с рисково държание.

От Министерство на вътрешните работи оповестяват, че на територията на област Пазарджик времето е облачно, а настилките мокри, което допуска понижена видимост и риск от пораждане на инциденти.

„ Апелираме водачите да карат с нараснало внимание, с механически изправни коли и с доста по-ниска от позволената скорост. Същото се отнася за мотоциклетисти, велосипедисти и пешеходци, изключително при прекосяване през сектори с интензивно придвижване “, приканват от МВР- Пазарджик.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР